Målning
Jönköping

Smarta Lösningar

En av Sveriges ledande på takmålning

Vi på Globaltak är stolta över att vara en av Sveriges ledande takmålare. Vi har många års erfarenhet av takmålning och vi använder bara högkvalitativa färger och material i Jönköping, Vetlanda, Värnamo, Ljungby och hela Södra Sverige

Ta reda på mer

Takvätt
Jönköping

Smarta Lösningar

Vi vårdar ditt tak på bästa sätt

Vi på Globaltak erbjuder miljövänlig takvård inklusive mossbehandling för att hålla ditt tak i toppskick i Jönköping, Vetlanda, Värnamo, Ljungby och hela Södra Sverige och samtidigt värna om vår planet

Ta reda på mer
Sammarbetspartners

BESIKTA DITT TAK

Kontakta oss idag för en kostnadsfri takbesiktning och ta första steget mot att få ett vackert, funktionellt och säkert tak. En besiktning identifiera eventuella skador och problem på taket innan de blir allvarliga och kostsamma åtgärder i framtiden. Ring Oss idag

TVÄTTA DITT TAK

När du utför en takvätt är det viktigt att ta hänsyn till takets material och använda rätt teknik och utrustning för att undvika skador. Att själv utföra en takvätt kan vara farligt och leda till olyckor. Därför är det bäst att anlita globaltak takvårdstekniker som har erfarenhet och verktygen som behövs för att effektivt rengöra taket.

TAkMÅLARE

Hos oss använder vi bara de bästa och miljö vänliga produkter för att säkerställa att din takmålning håller i många år framöver. Vi tar hänsyn till olika faktorer som klimat, taktyp och önskemål från kunden för att välja rätt typ av färg och material. Takmålarte Jönköping, Halmstad, Stockholm, Göteborg, Växjö, Värnamo.

  • 10+ års Erfarenhet

OM GLOBALTAK

Globaltak är proffs på att måla tak

Låt Globaltak visa dig varför vi är experter på att måla tak. Vårt kunniga team vet hur man förvandlar vilket tak som helst och ger det en fräsch och modern look som förbättrar fastighetens totala utseende. Ditt tak är viktig för oss - välj Globaltak för alla dina takbehov.

  • Konkurrenskraftiga priser för dina behov

  • Professionellt och effektivt - vårt löfte

LÄS MER

Nöjda Kunder

Sammarbetspartners

Erfarna medarbetare

Certifikationer

Behöver du måla taket

Boka din tid idag

Snabb respons

Vi svarar snabbt på dina funderingar.

Hjälpsam support

Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina funderingar.

Professionell hjälp

Vårt team av experter finns alltid redo att hjälpa dig med det du behöver

Globaltaks Kundfeedback

Några av Globaltaks kunders utallanden

Vi är mycket nöjda med vårt nya tak och nöjda med Globaltak. Avtal hålls och trots dåligt väder har Globaltaks team gjort ett fantastiskt jobb. Vi kan verkligen rekommendera dem om du också planerar ett nytt tak.

Ken R.

Älmhult

Bra företag. Gjorde ett bra arbete både i förberedelser och i att städa upp efter sig. Har nu gått tre år sedan jobbet och taket är lika fint.

Alf M.

Jönköping

Vi är mycket nöjda med Globaltaks professionella och effektiva taktvätt och målning av vårt tak i Växjö. De var mycket noggranna och resultatet blev fantastiskt. Vi rekommenderar dem varmt till alla som behöver takservice.

Anders T.

Jönköping
Våra frågor och svar

Vanligaste frågorna vi bemöter

F&S

Priset på en takbehandling är cirka en tredjedel av kostnaden att byta tak. För att få en prisuppgift för ert tak, vänligen kontakta oss för en kostnadsfri besiktning och offert.

Kontakta oss för en kostnadsfri besiktning av ditt tak. Ytskikt och underlag kontrolleras och du får svar på om en behandling kan genomföras.

Ja, avdraget görs direkt på kundens faktura. Endast 30% arbetskostnaden debiteras alltså dig som kund och Globaltak system hanterar avdraget hos Skatteverket.

Att behandla taket ger ett ytskikt med minst lika bra skyddsförmåga och välskötta utseende som nya takpannor men till ett betydligt längre pris. En behandling tar vanligtvis endast en eller ett par dagar och kräver varken något större intrång på mark och tomt eller huvudbry hos dig som kund då Globaltak system genomför både behandling och efterstädning medans du bara kan njuta av resultatet.

Globaltak system lämnar 10-års garanti på behandling av betongpannor. För garantier på övriga tjänster vänligen kontakta oss.