Det Vi Gör

Våra Tjänster

Taktvätt

Höj både utseendet och hållbarheten på ditt tak med vår effektiva taktvättstjänst. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och högtryckstekniker för att avlägsna smuts och mögel och ge bästa resultatet.

Mer Info

Takmålning

Förbättra ditt tak med vår effektiva taktvättstjänst. Vi använder miljövänliga rengöringsmedel och högtryckstvätt för att avlägsna smuts och mögel, vilket ökar takets livslängd

Mer Info

Takläggning

Oavsett om du söker en praktisk eller stilren lösning för ditt tak i Stockholm, Växjö, Jönköping, Alvesta, Värnamo, Göteborg eller Halmstad, kan våra välutbildade takläggare hantera allt från totalrenovering till byte. Vi ger även tips och råd för att ditt tak ska hålla i årtionden."

Mer Info

Takrenovering

Behöver du en takrenovering? Takbytarna har expertis inom hel- och delrenoveringar av yttertak. Vi erbjuder även takbyten och takrenoveringar i Stockholm, Göteborg, Jönköping, Växjö, Halmstad, Värnamo och Alvesta. Kontakta oss för skräddarsydda lösningar som förbättrar ditt tak!

Mer Info

Besiktning och översyn

Behöver du takexpertis i Jönköping, Stockholm, Växjö, Göteborg, Halmstad eller andra orter? Kontakta Globaltak för hjälp! Tänk på att tegelpannor håller längre än betongpannor, men kostar mer. Bygglov krävs vid förändringar som påverkar utseendet. Passa på att utnyttja ROT-avdraget för halva arbetskostnaden. Glöm inte att enbart byta takpannor är inte alltid tillräckligt – låt en professionell takreparationsexpert undersöka taket och ge råd om lämpliga åtgärder.

Mer Info

Solenergitak

Optimera din ekonomi och miljö med solenergitak! Sälj överskottsel, spara i batterier och öka fastighetsvärdet med upp till 300 000 kr enligt Sveriges lantbruksuniversitet.

Mer Info

Nöjda Kunder

Sammarbetspartners

Erfarna medarbetare

Certifikationer

Behöver ditt tak uppmärksamhet

Boka din tid idag

Snabb respons

Vi svarar snabbt på dina funderingar.

Hjälpsam support

Vi finns här för att hjälpa dig med alla dina funderingar.

Professionell hjälp

Vårt team av experter finns alltid redo att hjälpa dig med det du behöver