Globaltak Har Över 10 Års Erfarenhet Av Tak
Globaltaks kvalificerade personal kan allt om tak
Om Globaltak

Vi levererar taktjänsterna med högsta kvalitet

GlobalTak erbjuder högkvalitativa taktjänster och takservice till sina kunder. Under åren har företaget vuxit och utökat sin verksamhet, men har alltid haft fokus på att leverera det bästa resultatet till sina kunder. Globaltaks passion för taktvätt och takmålning har gjort oss till en av de mest pålitliga och professionella aktörerna på marknaden idag.

  • Över 2000 nöjda kunder har anlitat Globaltak under åren
  • Vi har kvalificerad personal och högkvalitativa resurser
  • Vi erbjuder de bästa takservice och taktjänsterna på marknaden med 30 års vattentät garanti.
Konstata oss
Hur jobbar

Steg för Steg

01

Kontakt oss

Det första steget är att kontakta oss. Du kan ringa oss på något av våra telefonnummer eller skicka ett mejl till oss med ditt behov. Vi svarar snabbt och professionellt på alla förfrågningar.

02

Vi bokar tid för besök

När du har kontaktat oss och berättat om ditt behov, bokar vi in en tid för ett besök hos dig för takbesiktning. Vi kommer att göra en noggrann bedömning av vad som behöver göras på ditt tak.

03

Vi gör besiktning av taket

Vi gör besiktning av taket och kollar om det är lämpligt för taktvätt eller målning, eller om du behöver renovera ditt tak. Vi ger dig råd om vad som är bäst för ditt tak samt förberder offert som ska skickas till dig.

04

Utförandet av arbete

När du väljer tacka ja till offerten som du har fått av Globaltak, bokar vi tid för utförande av takprojektet, taktvätt, takmålning eller kanske takrenovering och informerar dig hela tiden under processen vad som händer.

Vår Historia

Globaltak grundades för ungefär 10 år sedan och har sedan dess...

Erbjudit högkvalitativa taktjänster som taktvätt och takmålning till sina kunder. Under åren har företaget vuxit och utökat sin verksamhet, men har alltid haft fokus på att leverera det bästa resultatet till sina kunder. Globaltaks passion för taktvätt och takmålning har gjort oss till en av de mest pålitliga och professionella aktörerna på marknaden idag.

  • Miljövänligt
  • Kvalificerade personal
  • Moderna & högkvalitativa produkter
  • Snabb respons
Kvalificerade personal

Våra proffs på taket

Farre

Takproffs

Jimbo

Takproffs

Alle

Takproffs

Dander

Takmålarte
Kundrecensioner

Feedback från våra kunder:

Vi är mycket nöjda med vårt nya tak och nöjda med Globaltak. Avtal hålls och trots dåligt väder har Globaltaks team gjort ett fantastiskt jobb. Vi kan verkligen rekommendera dem om du också planerar ett nytt tak.

Ken R.

Älmhult

Bra företag. Gjorde ett bra arbete både i förberedelser och i att städa upp efter sig. Har nu gått tre år sedan jobbet och taket är lika fint.

Alf M.

Jönköping

Vi är mycket nöjda med Globaltaks professionella och effektiva taktvätt och målning av vårt tak i Växjö. De var mycket noggranna och resultatet blev fantastiskt. Vi rekommenderar dem varmt till alla som behöver takservice.

Anders T.

Jönköping